KONYA / KARATAY - Karatay Belediyesi Hamzaoğlu Anaokulu

Karatay Belediyesi Hamzaoğlu Anaokulu

HAMZAOĞLU MAH. AZIK SOK. NO 4 KARATAY / KONYA
Vizyon
Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
7.30-17.30
DOĞALGAZ
Ulaşım
Mengene İstiklal(30) ve Saraçoğlu(31) Belediye Otobüsleri ve Mengene Saraçoğlu Dolmuşu ile ulaşım sağlanabilir.
SERVİS YOKTUR.
KONYA VALİLİĞİNE 2.1 Km UZAKLIKTADIR.