2025 MART AYI BESLENME MENÜMÜZ


.
OKULUN ADI |
KARATAY BELEDİYESİ HAMZAOĞLU ANAOKULU |
AYI |
2025 MART |
TARİH |
GÜNLER |
SABAHCI GRUP MENÜ |
ÖĞLECİ GRUP VE KULÜP ÖĞLEN MENÜ |
KULÜP ARA ÖĞÜN |
03.03.2025 |
Pazartesi |
Tereyağlı Yumurta-Zeytin -Peynir-Salatalık-Süt-Ekmek |
Tereyağlı Makarna-Yoğurt-Portakal |
Karışık Kuruyemiş-Meyve Suyu |
04.03.2025 |
Salı |
Ballı Krep-Muz-Ceviz-Süt |
Fırında Sebze Kızartması-Yoğurt-Ekmek |
Puding |
05.03.2025 |
Çarşamba |
Karışık Tost-Meyve Suyu |
Etli Bezelye-Pirinç Pilavı-Ayran-Ekmek |
Tuzlu kurabiye-Meyve Suyu |
06.03.2025 |
Perşembe |
Yoğurt Çorbası-Ekmek-Meyve |
Gözleme-Domates-Salatalık-Açık Çay |
Kek-Süt |
07.03.2025 |
Cuma |
Fırında Kızarmış Patates-Kaşar-Salatalık-Ekmek-Bitki Çayı |
Yoğurt Çorbası-Ekmek-Meyve |
Meyve Salatası |
|
|
|
||
|
|
|
||
10.03.2025 |
Pazartesi |
Haşlanmış Yumurta-Peynir-Zeytin-Tahin-Pekmez-Ekmek-Açık Çay |
Tavuklu Şehriye Pilavı-Ayran-Turşu |
Puding |
11.03.2025 |
Salı |
Sade Poğaça-Kek Süt |
Fırında Patates-Yoğurt-Ekmek |
Kuru Üzüm-Fındık |
12.03.2025 |
Çarşamba |
Mercimek Çorbası- Kruton ve Ekmek -Meyve |
Pizza –Meyve Suyu |
Meyve Salatası |
13.03.2025 |
Perşembe |
Gözleme-Meyve Suyu |
Kuru Fasulye-Pilav-Turşu |
Sütlaç |
14.03.2025 |
Cuma |
Labneli Ekmek-Domates-Salatalık-Zeytin -Bitki Çayı |
Mercimek Çorbası- Kruton ve Ekmek -Meyve |
Milföylü Kruvasan- Ihlamur |
|
|
|
||
|
|
|
||
17.03.2025 |
Pazartesi |
Fırında Yumurtalı Kaşarlı Ekmek-Zeytin- Süt |
Patates Salatası-Domates-Salatalık-Ekmek-Bitki Çayı |
Muhallebi |
18.03.2025 |
Salı |
Pizza-Meyve Suyu |
Şehriye Çorbası-Ekmek-Meyve |
Tatlı Kurabiye -Ihlamur |
19.03.2025 |
Çarşamba |
Simit-Peynir-Zeytin-Domates- Helva-Bitki Çayı |
Tereyağlı-Peynirli-Cevizli Erişte-Hoşaf |
Çikolatalı Ekmek-Süt |
20.03.2025 |
Perşembe |
Şehriye Çorbası-Ekmek-Meyve |
Poğaça-Kek-Bitki Çayı |
Salep-Sarı Leblebi |
21.03.2025 |
Cuma |
Sandiviç-Açık Çay |
Tavukl Pilav-Ayran |
Meyve Salatası |
|
|
|
||
|
|
|
||
24.03.2025 |
Pazartesi |
Tereyağlı Yumurta-Peynir-Zeytin-Salatalık-Ekmek-Süt |
Mercimek Köftesi-Turşu-Marul-Ayran |
Karışık Kuruyemiş |
25.03.2025 |
Salı |
Kaşarlı Tost-Salatalık-Zeytin-Domates-Açık Çay |
Salçalı Makarna-Yoğurt-Komposto |
Meyve Salatası |
26.03.2025 |
Çarşamba |
Arapaşı Çorbası-Ekmek-Meyve |
Peynirli Börek-Meyve Suyu |
Çikolatalı Puding |
27.03.2025 |
Perşembe |
Patates Salatası-Peynir-Zeytin-Ekmek Bitki Çayı |
Ezogelin Çorbası-Ekmek-Meyve |
Çikolatalı Pankek |
28.03.2025 |
Cuma |
Börek-Kek-Meyve Suyu |
Nohut Yemeği-Pirinç Pilavı-Ayran |
Sütlaç |
|
|
|
||
|
|
|
Mehmet AKCA Komisyon Başkanı / Şube Müdürü …../……/……
|
|||
Rabia Sena DEMİR Diyetisyen (İlçe Sağ.) |
Hanife ÇOŞDU Gıda Mühendisi |
Hatice KARBEYAZ Gıda Mühendisi |
Safiye UYSAL Gıda Teknisyeni |
Not: Menülerin oluşturulması için menü planlaması ve gramajlar “Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama
ve Uygulama Rehberi” de belirtilen ölçülerde hazırlanmıştır. Zaruri durumlarda okul ve ilçe komisyonu menüyü değiştirmeye yetkilidir.



